Актрисата Ева Тепавичарова е била напът да удуши с голи ръце своя колега и доскорошен приятел Васил Драганов. Който обяви на всеослушание, че двамата са в любовна връзка и тя била новата му изгора. Така актьорът отмъсти (или поне си мислеше, че отмъщава) на бившата си съпруга Андреа затова, че първа му сложи рога.

Знаем, че Андреа е бременна от приятеля си Борислав Манов, който е ресторантьор, а Васил го нарече публично "прост кебапчия". Драганов предизвика луд медиен скандал заради изневярата на жена си и факта, че е избрала друг. Тя обаче го обвини в системен психически, а и физически тормоз.

И насред цялата тази патаклама, изненадващо и шокиращо се вписа името на Ева Тепавичарова. Е, оказа се, че слухът бил измислен от самия рогоносец Васил Драганов, а колежката му "изорала" столицата от бяс. И нормално - откъде накъде ще си правят подобна гавра с името й.

"Кога си спал с мен бе, Василе, че не помня?! Толкова ли да е било зле, че да ми се изгуби тотално", крещяла гневната Ева, разкриват близки до двамата актьори.

Според източниците Тепавичарова едва не помела улицата с Васил като техните колеги застанали твърдо зад нея и укорили Драганов за фантазиите му.