Тя се слави като една от най-вървежните в момента в чалгата, макар да не се бе събличала като останалите. Лидия, която е и гадже на рапъра Наско Колев, минаваше за много стилна и възпитана, поради което отказвала да се щрака без дрехи. Дрън-дрън...

Едва сега се разбра защо певицата винаги се показва облечена и акцентира най-вече на лицето си, трансформирано от рекорден брой пластични операции и всякакви други интервенции. Ами просто, защото тялото й е толкова кльощаво, че не става за разсъблечени фотосесии. Особено задницата, която мнозина определиха за спихнала, сплескана и... мъжка.

Ето защо гаджето на Наско Колев не се съблича: Лидия потресе със сплескан мъжки з@дник! (СНИМКИ)

"Лидия, къде са ти формите бе, момиче?! И ти ли страдаш от анорексия и имаш хранително разстройство?! Да си беше седяла с парцалките, защото тази гледка определено е всичко друго, но не и апетитна", коментират потребители в нета.

Не са малко мъжете, които съветват чалгарката да яде повече, че да се сдобие с някакви женски форми, от които сега изглежда тотално ощетена. "Женското тяло трябва да е като китара, като цигулка, а не като тояга като теб. Хубавичка ти е физиономията, но ако си легнем, ще се изръбя целият. Не знам тоя Атанас Колев как те "оправя", но не му завиждам", "нахрани" я поредният потребител.