Леонардо Ди Каприо става обект на шеги заради вкуса си към млади красавици до 25 години. Една от тях сподели интересни подробности за срещата им.

Моделът  на Playboy  Хике Кьонингс е на 22 години и привлича вниманието на звездата от „Титаник“. Тя е на корицата на последния брой на нидерландското еротично списание и разказва пикантни подробности за срещата с и с Лео.

На частно парти в таен клуб в Лос Анджелис двамата се срещат. Там се влизало само с покани. Погледите им веднага се срещнали. Мениджърът на актьора отишъл при нея и казал, че актьорът иска да говори с нея.

Двамата провели кратък разговор, в който красавицата изтъква факта, че той излиза само с млади момичета. Лео бързо се признал з а „виновен“.

 Последвала целувка, която Кьонингс определя като странна. Тя споделя, че не било добре в сравнение  с други  целувки, които е имала. Блондинката разказва, че била поканена да си тръгне с него, но е отказала под предтекст, че не го познава достатъчни добре. Прочела учудване в очите на Ди Каприо, който не е свикнал жените да му отказват.

Няколко минути по-късно Лео си намерил друга красавица и си тръгнал  с нея.

Източник: lifestyle.bg