Въпросът, който вълнува чалга меломаните от известно време насам, е колко килограма е отслабнала Десислава и реално ли е отслабнала, или се е възползвала от съвременните средства за красота, обединени под наименованието "фотошоп"?!

Ето я: Вижте реално колко е отслабнала Десислава! (СНИМКИ от живо участие)

Наскоро Деси блесна на няколко кадъра от новото си видео с Азис, на които е повече от гореща. Да, тя в никакъв случай не може да мине за кльощава, но и по-добре, защото извивките й определено са "Уау"! Мъжете прибърсват запотени чела, а жените гледат със зле прикрита завист.

Именно тази завист бе и причината да тръгне слухът, че Десислава си е все така дебеличка, но с филтри и фотошоп, картинката била променена. Е да, ама пък не - оказа се, че певицата наистина се е взела в ръце и е променила фигурата си.

Десито беше на живо участие в Пловдив, където доказа, че от предишната дебеланка не е останала и следа. Вталяването личи по цялото й тяло, като дори най-проблемната й част - краката, са значително по-стройни от преди.

"Браво на нея, явно се е въздържала от папкане, а сигурно е и спортувала. Намалила е с поне три номера дрехите си и сега изглежда чудесно - нито пълна, нито грозно слаба, каквито са някои от колежките й", коментират очевидци.