Само до вчера Светлана Гущерова и Християн Гущеров се кълняха в любовта си един към друг и в задружното си семейство. А преди часове плеймейтката излезе в мрежата с пост, че с Мечо са приключили. Постът, който тя малко по-късно изтри, гласеше, че двамата се разделят като решението за това е общо, но остава приятели и съвестни родители на децата си. И че в края на връзката им няма намесен трети човек.

Да, това е вярно. Трети няма. Има пети, осми, петнайсти... и така нататък. Истината е, че Християн пребил жестоко жена си като разбрал, че е ходила да мърсува с други мъже, един от които е и бореца Кирил Терзиев, на когото дължат пари.

След боя, който бил преди две седмици, Гущерова си събрала нещата и офейкала с 200 като със себе си взела две от четирите си деца, а другите две зарязала при баща им. С майка й Кунка отишли в малка квартира, а понеже няма пари, блондинката започнала да се свързва със свои стари любовници и да ги обслужва срещу заплащане в евро.

Християн знае това и е категоричен, че ще води дело в съда, за да си вземе и четирите деца, а Светлана да няма правото да ги отглежда. Как ще ги гледа самият той като е скъсал джоба, това е друга тема, а и родителката му е пред фалит, заради постоянните парични вливания, които е правила за него и Светлана.

Източник: Crimesbg.com