Вчера стана ясно, че най-известният италиански политик си е отишъл от този свят. Силвио Берлускони почина на 87 в Милано.Вдовицата му пристигна да се сбогува с него.

Берлускони беше любещ човек, преди да срещне последната си половинка той е бил  женен 2 пъти и осен това е имал безброй  афери с доста по-млади момичета.

За аферата на Берлускони с ефектната блондинка Марта, която е член на италианския парламент се разбра преди 3 години. Двамата се срещнаха на футболния стадион през 2018. След две годишна връзка Силвио и Марта се ожениха на луксозна церемония , която се състоя в историческото имение в близост до Лезмо. Булката събра погледи с шикозна рокля на Antonio Riva с дълъг шлейф, а младоженеца бе облечен с костюм на Армани.

Ето я с 53 г по-младата вдовица на Берлускони (Марта Фашина ще наследи милиардите на Силвио – Снимки)

Италианските медии отразиха събитието и писаха, че млдоженците не са регистрирали официално връзката си заради децата на Берлускони, които се притеснили, че новата му жена ще има претенции за наследството му.

Ето я с 53 г по-младата вдовица на Берлускони (Марта Фашина ще наследи милиардите на Силвио – Снимки) - Снимка 2

Ето я с 53 г по-младата вдовица на Берлускони (Марта Фашина ще наследи милиардите на Силвио – Снимки) - Снимка 3

Известният по  цял свят италианец наистина е много богат. Освен това през 2018 стана ясно, че Силвио е наследил още 3 милиона евро  от жена, която бе секретар на  Министерския съвет на Италия. Приживе дамата е работила като личен секретар на Берлускони и от благодарност му завеща цялото си състояние.

Ето я с 53 г по-младата вдовица на Берлускони (Марта Фашина ще наследи милиардите на Силвио – Снимки) - Снимка 4

Що се отнася до активите на самия Силвио неговата млада съпруга и децата му има за какво да се борят. През 2023 г той е определен от Форбс като най-богатия италианец, чието състояние възлиза на 7 милиарда долара.