Риана се върна в родния си Барбадос, където изглежда се е насладила на малко почивка с приятели в плажен курорт.

Само че тази вечер не е било време да се разгорещи малко и да изпие няколко шота текила в плажния бар Thunder Bay в енорията Сейнт Джеймс, която се намира на западния бряг на островната държава, северно от родната ѝ енория Сейнт Майкъл.

Във видеоклип на TMZ е заснето как красавицата милиардерка седи в бара на плажа с трио приятели и си поръчва шотове текила с лайм, разбира се.

В определен момент четирите дами позират за снимка, преди РиРи да помоли всички да вдигнат чаши за наздравица, докато един работник продължава да снима празненството.

Наздраве, дами, долу горе - обяви основателката на Savage X Fenty, преди да се обърне към бармана, който продължи да ѝ казва, че се казва Роуз, което я накара да отвърне „Наздраве за Роуз“.

Изглежда, че звездата от Don't Stop The Music си е взела почивка от записите на дългоочаквания си девети студиен албум, за който говори от месеци.

Твърди се, че 36-годишната певица се подготвя за издаването на албума, според „добре осведомен музикален източник“, който е разговарял с The Sun в понеделник.

Легионите ѝ фенове настояват за нова музика от RiRi, която за последно пусна осмия си албум Anti през 2016 г., който получи едни от най-добрите отзиви в кариерата ѝ преди около осем години.

Източник: dailymail.co.uk