Много хора биха го нарекли изродско и ще са прави. Кой нормален баща би пропуснал първия рожден ден на детето си - стига да е жив, разбира се. Е, Джино Бианкалана е жив и да е жив и здрав, но постъпката му е отвратителна. Неговата единствена малка принцеса Данаила стана на годинка, без татко й да я прегърне.

Малката имаше прекрасно детско парти и си личеше, че бившата на Джино - Кристиана Канева се е погрижила всичко да е изпипано и да върви по ноти. Разбира се, родителите й са тези, които свършиха цялата работа заедно с нея, защото, както вече се разбра, те гледат момиченцето заедно с дерматоложката, след като се раздели с Бианкалана.

По това време бившият брадър тръбва да е в Щатите, където офейка заради множество натрупани дългове към различни хора, които взимал като топла франзела, но не можел да се разплати.

"Тоя Джино се оказа адски несериозник и горката Кристиана, дето му се върза. Колко пъти се разделяха, караха се, а тя винаги му прощаваше и му даваше още един шанс, защото го обичаше и защото искаше детето им да има нормално семейство. Днес не иска да чува за него и е съвсем права. По-добре да си гледа детето сама, отколкото с този кретен", коментират близки до Канева източници.

Източник: Crimesbg.com