Комикът и съпруг на Алла Пугачова- Галкин публикува нова снимка на любимата си жена в Instagram. На снимката певицата е заснета с телефон в едната ръка, а в  другата държи цигара. Съдейки по надписа, тя е била в контакт с един от приятелите си. „Обаждам се на приятел“, написа към снимката Галкин. Мрежата отбелязва, че на нейната възраст 74-годишната Пугачова изглежда страхотно.

Семейната двойка заедно с двете си деца напуснаха Русия веднага след началото на спецоперацията и все още живеят в чужбина. Максим  почти веднага публично осъди спецоперацията и стана един от първите загубили проекти заради политическата си позиция, а сега продължава да критикува действията на руските власти. Пугачова дълго време не коментира политическата ситуация и говори едва след като съпругът й беше признат за чужд агент. След това я връхлетя вълна от омраза, на която тя периодично отговаря.

Интересно е, че Кремъл се опитва да не коментира историята с Алла Пугачова, а прессекретарят на руския президент Дмитрий Песков по-рано заяви, че певицата като свободен човек има право да се върне в родината си и да я напусне.

Наскоро Максим Галкин, подобно на много други артисти, които се обявиха срещу руската военна спецоперация в Украйна, започнаха да имат проблеми с концертите в чужбина. Той обвини руските власти за това.

А феновете на примадоната казват, че на фотото Алла изглежда прекрасно. Само не могат да повярват, че на тези години все още пуши: „Изглежда  страхотно на  74, но има ли акъл на тази възраст да пуши още?”, питат се те.

Източник: spletnik.ru