Херцог Чарлз Спенсър, братът на покойната принцеса Даяна, взриви британското общество с мемоарите си. Освен пикантни признания за живота на сестра си, благородникът призна, че е бил многократно изнасилван като 10-годишно момче в елитен интернат. А британските таблоиди без забавяне издираха жената, която му е посягала – крайно неприятната сега лелка Сали Джейн Кар.

Въпросната жена, която днес е на 67 години, е баба на 3 внучета, скаласа учителската професия скоро след завършването на Чарлс Спенсър. Тя изкарала курсове за медицинска сестра и до пенсионирането си се грижила за психично болни в известна провинциална клиника. Може само да оставим на въображението си какво е правила извратената бабичка с безпомощните си пациенти...

Потърсен от в. „Мейл он сънди“, Спенсър потвърждава, че именно Сали е жената, която му отнема девствеността и го тормози сексуално повече от година. Тогава тя е била около 20-годишна, като той не е единствената й жертва. Братът на Даяна споделя, че тази травма вероятно е осакатила сексуалния му живот и е довела до трите му провалени брака.

Самият той навремето наел частен детектив да издири Сали, но безуспешно, въпреки че потрошил маса пари. Сега обаче журналистите свършиха това за нула време и при това безплатно – отчита таблоидът.

Източник: „Уикенд“