Гръмна скандал в Щатите, който уличи топмоделките на Холивуд, че продават скъпо телата си.

Хора от екипа на екшъна „Кървав диамант“, пожелали анонимност, разкриха, че носителят на „Оскар“ е имал списък с моделки и млади актриси, от който си избирал попълнения за кревата. Каталогът му бил предоставен от продуцентите на филма. Момичетата си имали тарифи – някои откровено се продавали за пари, макар и скъпо, а други – за роли и участия. Това твърди сензационно в своя публикация в. „Сън“.

„Става дума за една папка, подвързана и украсена със скъпоценни камъни, която Леонардо ди Каприо криеше в караваната си по време на снимките в Южна Африка. Веднъж успях да го издебна и да надникна в каталога и направо ми падна шапката!“ – твърди човек от екипа на продукцията.

На всяка страница имало по едно момиче с няколко снимки, кратка биография, както и контакти с мениджъра и цена за услугата.

„Уверявам ви, че въобще не става дума за симпатични непознати девойки. В папката имаше имена, които днес не слизат от първите страници на светските хроники“ – твърди източникът.

В каталога той с очите си видял, че фигурират половината „ангели“ от топ манекенската агенция „Виктория сикрет“, три певици с награди „Грами“ и куп млади кино и тв звезди.

Според източника нито една от красавиците не била над 25 години, което подсказва, че списъкът е изготвен специално за Лео, който е известен, че рядко си ляга с момиче над тази възраст.

Това вече дава обяснение как ди Каприо не остава без младо момиче в леглото...

А дали скандалът ще се превърне в цунами за Холивуд, предстои да видим...

Източник: „Уикенд“