Той упорито продължава да я крие от широката общественост

Вече стана ясно коя е тайната изгора на бившия спортен министър Радостин Василев, по-известен като Руди Гела.

Любовта му се казва Тина Игнинска и Руди Гела я забърсал в началото на предизборната кампания за парламентарния вот през пролетта на миналата година. Свалката се случила в родния му град - Плевен.

Ето коя е тайната изгора на Руди Гела (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Въпреки това и до ден-днешен бившият спортен министър продължава да крие упорито изгората си. двамата с 24-годишната Тина предпочитали да се усамотят в дизайнерски хотел в Луковит, където цената на нощувката е около 150 лева.

Новата любов на бившия спортен министър е манекенка на сватбен център в Плевен, специализиран в изработването на булчински рокли.

Заради работата й на Тина често пъти й се налага да пътува из страната и поради тази причина Руди Гела й предоставил луксозен автомобил.

Освен това непрестанно я глези със скъпи маркови дрехи и бижута. Преди време той й подарил сребърен пръстен с диаманти, който изгората му носи на лявата си ръка като годежен.

Запознати издават, че при всяка възможност Руди Гела и изгората му отскачат до българското море. Освен това двамата изкарали изключително вълнуваща ваканция на Халкидики.

Към момента двамата все още не са заживели под един покрив. Тина живее на квартира в София, докато Руди Гела обитава тристайното семейно жилище в столичния квартал Витоша, след като със съпругата му Нина се разведоха през месец март, тази година.

Източник: pik.bg