Едва ли има някой, който все още да вярва, че в „Ергенът“ у нас влизат случайни момичета. В тазгодишното издание на предаването обаче участва най-голямата връзкарка в неговата все още кратка, но пък за сметка на това изключително ярка история в страната ни. Вероятно вече се досещате, че става дума за Магдалена Томова, за която се носи мълвата, че ще стигне до финала на сезона. От близо две десетилетия тя гравитира около родния хайлайф в отчаян опит и тя да блесне като звезда.

 

Кратък преглед на страниците на Маги в социалните мрежи е достатъчен, за да стане ясно, че тази дема не е попаднала в шоуто заради хубавите си очи и дългите си крака. Тя има хиляди контакти в светските среди и най-вероятно именно те са й гарантирали мястото на екрана. Сред близките й приятелки са певицата Маги Джанаварова и известната от всякакви риалитита Евгения Джаферович.

Освен това в обкръжението й са Александра Богданска и певецът Джей Джей, който преди няколко години взе участие в „Като две капки вода" по Нова тв, а и е представял България на Евровизия с формацията „Екуинокс“ заедно с Владо Михайлов и Жана Бергендорф: Близка приятелка на Томова е и синоптичката Гери Малкоданска, а в профилите й в социалните мрежи има снимки дори с Григор Димитров. Сред по-новите й снимки има кадър с Кремена Месечкова – съпругата на Атанас Месечков, който е емблематична фигура в бляскавия проект „Денсинг Старс", завърнал се тази пролет в Би Ти Ви след години след години отсъствие. Галка от „Каризма“, която рядко е в България и прекарва по-голямата част от живота си в Лондон, също е сред звездите на чиято компания се е радвала Маги.

 

На русокосата мома не са й чужди и телевизионните студиа. Тя се е щракала и в Нова тв с Гала в „На кафе“ и в несъществуващото вече предаване на Би Ти Ви „Шоуто на Николаос Цитиридис“. Ако е гостувала там, го помни само тя и вероятно някои нейни близки. Не е направила кой знае какво впечатление на широката аудитория. Преди това пък е работила в предаването „Националната лотария“ на Нова тв и е записвала интервюта с Наско Сираков и братята Кубрат и Тервел Пулеви. Но хората пак не са я запомнили.

 

Важното е, че с натрупала достатъчно връзки и опит в медиите, за да е ясно, че изобщо не е влязла в „Ергенът случайно. Не е трудно човек да реши, че е в шоуто не толкова заради младия Алек, който е бил новородено бебе, когато тя вече е ходела на училище, а търси в шоуто нещо друго – най-вероятно популярност.

 

Фенове на тв формата изровиха снимка още от 2015-а, на която Маги позира в заведение с Евгени Минчев. Зад тях се вижда продуцентът на. „Ергенът Радослав Тушев, който с свързан и с всички излъчени до момента издания и вариации на риалитито „Биг Брадър" по Нова тв. През същата 2015 година Евгени Минчев участва в едно от изданията на въпросното шоу – „ВИП Брадър: 100% напудрен“. Въобще – Маги не може да се оплаче от липса на влиятелни и популярни приятели. Въпреки това обаче с години остава напълно неизвестна за широката общественост. А явно не й се иска да е така.

 

Опитите на Томова да стане известна датират много назад във времето. Още през 2006 г. родената във Варна мома успява да стане Мис Варна. Амбициозната блондинка днес крие годините си, но проверка показва, че в деня, в който е сложила короната на най-красивото момиче в морската ни столица, е била 19-годишна. Прости сметки показват, че сега би трябвало да е на 37. Във визитката си за „Ергенът” Маги споделя, че е направила грешен избор, след като е станала Мис Варна. Заблудила се била, че е срещнала правилния човек, смятайки, че важните неща в живота са „скъпите вещи и екзотичните почивки”. Явно тогавашното момиче си е паднало по „чичко-паричко”, който да го глези.

 

След разравяне на архивите и старите клюки около короната на Маги, спечелена преди 18 години, която бележи първите й опити да влезе в хайлайфа, става ясно,  че във Варна по онова време се шушука, че титлата й не е спечелена честно, а е била купена от нейния „спонсор”. Твърди се, че въпросният господин е платил 7000 лева, за да окичат с корона главата на държанката му. Дали това е истина, няма как да се докаже, но във Варна има хора, които си припомнят тези слухове на фона на актуалното участие на бившата Мис в „Ергенът”.

 

Във визитката й също индиректно се споменава за връзка с богат мъж, който я е издържал, така че явно има нещо вярно в слуховете. Някои дори говорят за бременност и аборт, но това няма как да се докаже и е напълно възможно да е плод на крайно развинтено въображение на недоброжелатели и пренебрегнати в конкурса за красота момичета. Едно обаче няма как да се оспори – това е най-голямата връзкарка в историята на „Ергенът" у нас. Тя има най-много контакти на всякакви нива и с всякакви хора в сравнение с всички останали момичета, влизали

в шоуто до момента.

Източник: Уикенд