Както вече стана ясно, Николета Маданска и Венелин Петков се разделиха още преди няколко седмици.

 

До момента обаче никой от известната двойка не е коментирал „уликите“ за раздялата им в социалната мрежа.

 

Прави впечатление, че в последно време постовете на спортната журналистка на bTV са от Лозен, където живеят родителите й. Вероятно сте забелязали, че преди да се разделят с Венелин Петков, тя качваше постове с местоположение Бистрица, където е домът му.

 

Близки до двойката издават, че раздялата им не е отпреди няколко седмици, а малко след появата на втория им наследник – Михаил на бял свят.

Според основната версия причината за раздялата им станал тежкия характер на бившия тв шеф. Запознати обаче издават, че той се оказал ненаситен женкар и постоянно кръшкал на красивата си половинка, която го дари с две деца.

 

Едва ли някога някой от двамата ще излезе да каже в прав текст каква е причината за раздялата им, имайки предвид, че те никога не са парадирали с връзката си.

За разлика от много жени в нейното положение, Николета Маданска не се е поддала на депресивни състояния, а животът за нея продължава с пълна сила. Любимите й същества – двамата й сина, са тези, които запълват празнотата в сърцето й.

Източник: zajenata.bg

 

Ето кой запълни празнотата в сърцето на Николета Маданска след драматичната й раздяла с Венелин Петков (СНИМКИ)

Ето кой запълни празнотата в сърцето на Николета Маданска след драматичната й раздяла с Венелин Петков (СНИМКИ) - Снимка 2

Ето кой запълни празнотата в сърцето на Николета Маданска след драматичната й раздяла с Венелин Петков (СНИМКИ) - Снимка 3

Ето кой запълни празнотата в сърцето на Николета Маданска след драматичната й раздяла с Венелин Петков (СНИМКИ) - Снимка 4