Николаос Цитиридис обяви, че след четири години шоуто му в bTV ще приключи. С използването на думата "Край!", той ясно подчерта, че става въпрос за сериозно решение и не за някаква шега. Последното издание на шоуто ще бъде излъчено следващата седмица, когато водещият и неговият екип ще си вземат последно чао със зрителите.

Ето кой заема мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е пълна

Реакциите на новината сред зрителите са разнообразни. Някои от зрителите приеха радушно новината: "Браво! Изглежда, че BTV най-сетне разсъждава разумно от време на време", "Това решение трябваше да бъде взето още след първото предаване", "Свободно място има в програмата на 7/8ми...", като подчертават негативното си отношение към Цитиридис и неговите шеги. Други споделиха, че според тях "Шоуто на Цитиридис прилича на изяждане на наденици, напълнени с кожа и копита. Ядеш го, защото си гладен, но след това остава неприятен вкус. Гледах най-много 3-4 предавания, всеки път със същото чувство, че съм изгубило времето си."

Ето кой заема мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е пълна - Снимка 2

Ето кой заема мястото на Цитиридис в bTV, изненадата е пълна - Снимка 3

За това кой ще заеме мястото на Николаос Цитиридис, има много спекулации и предположения. Една от тях е, че самият Къци Вапцаров може да се завърне в ефир като заеме позицията. Други предположения сочат продуцентите в bTV, Иван и Андрей, като следващи водещи на програмата в този времеви отрязък.

Източник: blitz.bg