Певицата се отправи към премиерата на 10 януари на предстоящия драматичен сериал на Търнър " Маster of the air", в който участват още Остин Бътлър, Бари Кийгън и Нкути Гатва.

 Във видеоклип, заснет от TMZ, който изглежда е на двойката зад леко открехната врата на афтърпартито на премиерата, изглежда, че двамата актьори се прегръщат и танцуват бавно.

Източникът споделя пред Page Six, че двойката е "нова, но е луда един по друг". Tой продължава: "Тя беше на премиерата, за да го подкрепи".

И това не са единствените слухове, които се носят за предполагаемата двойка. Инстаграм акаунтът DeuxMoi също публикува анонимен сигнал, според списание Elle, в който се твърди, че звездите на развлекателния бизнес са "изглеждали много уютно" в бар The Tower в Западен Холивуд на 7 януари.

Пълният текст на публикацията: "Дуа Липа се отправи към летището след участието си в Tonight Show във вторник.

Ексклузивен източник очевидец съобщи, че е видял певицата в понеделник рано сутринта. Казва се: "Дуа Липа се намира в Tower Bar след появата си на наградите "Златен глобус". Тя седеше до Калъм Търнър и изглеждаше много уютно!"

Източник: thepinknews.com