Участници от „Гласът на България“ изгряват в новото шоу „Звездите в нас“

„Звездите в нас“ се казва новото шоу, което подготвя Нова тв. На кастингите са се явили участници от „Гласът на България“, но не липсват и професионални изпълнители с по 2-3 клипа зад гърба си. Новото предаване за имитатори ще смени „Маскираният певец“ от есента.

Макар че имената на участниците се пазят в тайна, вече станаха ясни двама души, които нашумяха в „Гласът на България“ – това са Венета Цонева и Сонай Юсеин.

Ето кой атакува „Звездите в нас“
"Звездите в нас" стартира наесен

Венета освен с участието си в „Гласът“ стана известна в началото на пандемията с това, че правеше концерти от балкона си. Не е ясно как съседите са приемали тази акция, но от Би Ти Ви я представиха като благородна кауза. Има информация, че в шоуто тя ще се пробва като Бионсе.

Сонай пък беше в отбора на Любо Киров заедно с половинката си Атанаска. Киров ги изтегли чрез жребий да подгряват концерта му в зала „Арена Армеец“ навръх рождения му дан 26 октомври.

Изданието разполага с информация, че на кастинга се е явила и дъщерята на големия наш актьор от миналото Енчо Багаров – Мариана Багарова.

По дефиниция в „Звездите в нас“ трябва да участват непрофесионални изпълнители, които имитират успешно големи звезди. Шоуто е на продуцента Маги Халваджиян.

Източник: „Уикенд“