Стана ясно каква сума е прибрал легендарният футболист Христо Стоичков от участието си във „Фермата“.

Интересът към изявата му не стихва вече трети ден, а мненията по темата са доста разнопосочни. В центъра на заформилия се дебат е хонорарът, който Христо Стоичков е прибрал за участието си във формата и дали изобщо е взел такъв.

За никого не е тайна, че родните звезди обикновено се пазарят за колосални суми при участие в риалити формати по родните телевизии. Именно поради тази причина според мнозина Христо Стоичков е отърсил доста сериозно водещите и продуценти на „Фермата“ Иван Христов и Андрей Арнаудов.

През годините бяха тиражирани различни суми от порядъка на 50 до 300 хиляди лева, получавани от популярни личности за гостуването им в различни формати.
Колкото и странно да ви звучи, изглежда случаят с Христо Стоичков ще се окаже прецедент. На първо място трябва да отбележим, че международна звезда от неговия ранг никога не е участвала в родно риалити. На второ – колкото и странно да ви звучи, не е получил никакъв хонорар за няколкодневното си гостуване в стопанството.

Източници от продукцията издават, че звездата не правил предварителни уговорки, нито пък поставял условия, нямал претенции и за финансова компенсация. Съгласил се да участва привлечен от това, че предаването популяризира изконните добродетели на българския народ и вдъхва известна доза патриотизъм на сънародниците ни по света.
Източник: show.blitz.bg

Ето колко пари прибра Христо Стоичков от „Фермата“