Несъмнено на мъжете във „Фермата“ няма да им е никак скучно, предвид кои топ прелъстителки ще я щурмуват.

Още на самия старт предаването ще се напълни с изключително атрактивни дами, които определено ще успеят да нажежат здраво обстановката. 

Ето кои топ прелъстителки щурмуват „Фермата“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Дъхът и погледа на участници и зрители ще бъде спрян от знойната 26-годишна Симона Милова, на която не й липсва самочувствие. Тя е служител във фирма за медицинско оборудване и е „Мис Туризъм Свят“, с много почитатели.

Ето кои топ прелъстителки щурмуват „Фермата“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

Другата изкусителка е дългокраката 28-годишна Аксения Михайлова, която е бивш лекоатлет и както се разбира е с огромен хъс за победа. 
Това, че е майка и домакиня не е секнало жаждата й за силни емоции и приключения.

Ето кои топ прелъстителки щурмуват „Фермата“ (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Третата брюнетка е с опасен чар и пронизително сини очи. Става въпрос за Камелия Кузнецова, която определя себе си като жена на риска. Преди девет години емигрира в САЩ, омъжва се след кратка връзка и забременява непланирано. Пет години по-късно се развежда заради множеството изневери на съпруга й.

Само за да му натрие носа, та кандидатства в американските военновъздушни сили, където работи бившият й вече съпруг. Искала да му покаже, че е по-добра от него във всяко едно отношение. Изкарала изпитите, но това, което й попречило да постъпи в Air Force бил разводът й. Правата й обаче се пазят до януари следващата година, така че все още не е късно да изпълни заканата си.
Източник: show.blitz.bg