Редица родни звезди изпратиха първолаци тази година.

15 септември даде повод на мнозина от тях да се похвалят с наследниците си, но разбира се родителите на първолаци бяха най-развълнувани.

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ)

Сред родните звезди с първолак тази година е попфолк певецът Константин. По всяка вероятност обаче съпругата му Надя ще е тази, която ще помага с уроците и домашните на Александър. Въпреки многобройните си участия певецът все пак намери време да придружи наследника си в този важен за него ден.

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 2

На първолак се радват и семейство Джаферович. Звездата от Игри на волята Жени Джаферович честити празника на всички първолаци и призна, че е най-щастлива от факта, че на първия учебен ден на децата им могат да присъстват прабаба им и прадядо им.

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 3

Другият първолак, наследник на известна двойка е синът на продуцента Иван Христов и Ирина Тенчева. Тя не крие, че при все, че преживява първия учебен ден за четвърти път, всеки път си поплаква.

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 4

И синът на Биляна Гавазова тръгна в първи клас тази учебна година. Това до известна степен обяснява изненадващото й напускане от bTV. Вероятно целта й е да има повече време, което да му посвети в прохождането в училище.

Ето кои родни звезди изпратиха първолаци тази година (ГАЛЕРИЯ СНИМКИ) - Снимка 5

Прага на училищния двор за пръв път прекрачи и дъщерята на Сашо Кадиев. Актьорът и бившата му съпруга Таня се събраха като истинско семейство, за да изпратят Кати към новия етап от живота й. Разбира се Катето Евро също присъства на тържеството и събра всички погледи със сълзите от щастие и емоционалността си.
Източник: show.blitz.bg