Лидия и Атанас Колев категорично вече не са заедно, защото чалга дивата се пусна на пазара. На пазара за мъже, разбира се, където не са важни песничките ти, а други неща. Лидка отлично знае това и започна с разголените снимки от плажа.

Да, певицата е още твърде млада, но явно е обиграна и е решила този път да нацели някой по-подходящ от рапъра Наско Колев. Който хем нямаше пари, за да я води по скъпи почивки и да й купува луксозни подаръци, хем я обиждаше, крещеше й и дори я побийваше. Спомняте си колко пъти съседи на Лидия се бяха обаждали дори в полицията, заради писъци и звуци от счупени неща, идващи от дома им.

Лидия търпя Колев доста време, защото беше влюбена адски в него, а нищо чудно и той да е бил първата й голяма любов. Но с избухливия си нрав и депресии той я отблъсна от себе си и ето на - мацката с пластичните операции си развя голата задница в нета.

Както знаем, за крехките си години, Лидия е успяла да смени буквално цялото си лице - от носа до брадичката и скулите, нищо естествено не е останало. Но поне се е получило успешно. Ако не вярвате, просто намерете нейни стари снимки в Гугъл и ги сравнете с настоящите. А после открийте приликите, ако има такива.

Източник: Crimesbg.com