Ева Веселинова обвързана с възрастен грък!

Близнаците, които Ева Веселинова ще роди след няколко месеца, са плод на връзката на красавицата с доста по-възрастен от нея грък, пише сензационно вестник „Уикенд”. Оказа се, че едрогърдата хубавица поддържа интимни отношения с елина от няколко години, разкриха нейни приятели. [caption id="attachment_651739" align="aligncenter" width="264"]Ева Веселинова Чаровната Ева Веселинова ще роди две бебета на възрастния грък[/caption] За „продуцирането” на бебета пръв заговори колегата й Ники Кънчев, който публикува любопитен пост във фейсбук (правописът е запазен, б.р.): „Колежката от Нова телевизия Ева Веселинова носи в себе си нов живот и Нова надежда. Така според мен тя разкри голямата мистерия защо я няма в Панела при Гала, където си пиеше кафето няколко години. Сега Ева е концентрирана върху новите задължения. Да дебелее и пълнее. Остава неизвестен само един от големите въпроси - кой е продуцирал детето, демек кой е баща му. Дали е от същата Панелка или от съседен Блок или от съседна Телевизия? Ммм, нова мистерия... Важното е че и през 2021 ще се раждат деца. Честита новина, Ева!” Изявлението на Кънчев препраща към актуален слух – че Ева има връзка със семеен продуцент. Подобна мълва бе особено актуална преди година и половина, когато Веселинова бе необяснимо лансирана в ефира на Нова и буквално не слизаше от екран. Оказа се обаче, че клюката е с отдавна изтекъл срок на давност.

Питанката кой е бащата намери решението си - таткото е заможен грък, с когото златокоската има интимна връзка от години, но временно се бе разделила с него.

Източникът на „Уикенд” уточни, че последния си рожден ден - 29 август, когато Ева чукна 36 години, тв водещата отпразнувала на остров Корфу именно в компанията на богатия баща на децата си. След това тандемът опрашил за друга островна ваканция - този път на Санторини, където живеят родителите на бившата коментаторка в предаването на Гала „На кафе”. Мълвата носи, че анонимният за публиката баровец преди време купил просторен апартамент на изгората си в елитен столичен квартал. Не е ясно дали той е семеен – според някои от години е разведен и дори е щастлив дядо на внучета. Вероятно заради смущаваща възрастова разлика, Ева предпочита да не го показва в обществото. Блондинката години наред се опитваше да пробие в медийните среди, като най-сетне успя да изплува с голи снимки за еротично списание, последвани от участие в „Мис Плеймейт”. Според запознати русата дама от Сливен била готова на всичко за малко популярност, като именно с предизвикателните фотоси успяла да насочи вниманието към себе си. Сега казва, че съжалява за кадрите, но връщане назад няма. Ева се разкайва за голите си изяви, защото накърняват имиджа на сериозна журналистка, който се опитва да гради. „Няма как да върна времето назад, но ако можех – нямаше да се снимам гола. Отчитам го като грешка!”, споделяла Веселинова пред приятелки. Ева дълго време участваше в предаването „Сделка или не”, където отваряше кутии под зоркия поглед на Румен Луканов, а после започна работа като репортерка в „Господари на ефира”.

След свалянето на предаването блондинката се прехвърли в онлайн формата „Господари на уеба”, а междувременно се уреди и като коментатор в „На кафе”. Точно тогава клюката гласеше, че тя се е набутала в телевизията покрай аферата си с известен продуцент, с когото имала интимни отношения.

Преди да изгрее на малкия екран, хубавицата 10 години живяла на гръцкия остров Санторини. Заедно със семейството си красавицата отишла там на почивка, но решили да останат. За да се издържа, Ева работела като сервитьорка и продавачка, преди амбициите й да стигнат до телевизията. Тогава се върнала в България, за да пробва късмета си, който, очевидно, проработил. Именно от „гръцкия” си период Ева познава и бъдещия баща на близнаците си.