Тина Търнър си отиде в дома си в Швейцария, който закупи с Ервин Бах преди 2 години. Красивото и луксозно имение се разпростира на 260 хиляди фута и представлява комплекс от 10 сгради.

Ето го швейцарското имение на Тина Търнър (Лукс за 76 млн, док за лодки и приказна гледка към езерото – Снимки)

На неговата територия има малко езерце, басейн и собствен док за лодки. Допълнителни подробности от дома на звездата остават поверителни, на външните  снимки се вижда колко е впечатляващо  имението.

Ето го швейцарското имение на Тина Търнър (Лукс за 76 млн, док за лодки и приказна гледка към езерото – Снимки) - Снимка 2

Всичките сгради са прясно боядисани в бял нюанс, който съответства на снега по планината, намираща се на противоположната страна на езерото. А капаците на прозорците им са в синьо-зелено.

Имотът е  заграден от свежа зеленина и така изцяло е закрит за широката общественост.

Ето го швейцарското имение на Тина Търнър (Лукс за 76 млн, док за лодки и приказна гледка към езерото – Снимки) - Снимка 3

Вижда се голяма черна порта, която по алея води до основната къща. А пред нея тъжните фенове на Тина й отдават своята почит, оставяйки  свещи и много цветя. Красиви брезови дървета могат да се видят покрай алеята на семейната двойка.

Ето го швейцарското имение на Тина Търнър (Лукс за 76 млн, док за лодки и приказна гледка към езерото – Снимки) - Снимка 4

Според западните медии певицата, нейният германски съпруг Ервин е трябвало да почакат за да купят имота. Тъй като преди да станат швейцарски граждани нямали право да са собственици на жилища в Швейцария според закона.