Колумбийската певица Шакира  беше забелязана на вечеря със звездата от "Емили в Париж" Люсиен Лависконт във вторник вечерта в Ню Йорк. Двамата бяха заснети да се разхождат заедно в координирани изцяло черни облекла, след като хапнаха в италианското заведение Carbone.

Случката е последвана от това, че Лависконт е подкрепял Шакира по време на изпълнението ѝ на Таймс Скуеър по-рано вечерта.

Въпреки че двойката изглежда неочаквана, не можем да кажем, че не сме очаквали този романс. Както феновете на Шакира знаят, Лависконт се появи като неин любовен интерес във видеоклипа към "Puntería", последния секси хит сингъл от новия ѝ албум "Las Mujeres Ya No Lloran". Двамата с Шакира споделиха съвместен пост в Инстаграм с кадри от видеоклипа, в който полуголият Лависконт прегръща и целува световната звезда, която е облечена в кокетна розова рокля, с розова коса и розов грим.

В песента "Puntería", която на английски език означава "цел", Шакира пее за любовник, който знае как да я задоволи. Хитът беше издаден на 22 март заедно с 12-ия студиен албум на певицата Las Mujeres. В неделя Лависконт сподели пост в Instagram, който сякаш намига към камерата му с Шакира - и към техния потенциално зараждащ се романс. "Снимам своя кадър...", написа той заедно със снимка, на която играе билярд самостоятелно, в слабо осветена стая. Разбира се, феновете бързо разбраха, че коментарът му означава, че се е снимал с Шакира - което изглежда е така.

Източник: harpersbazaar.com