Главната красавица на Холивуд извън камерите се превръща в любяща майка на трима сина. Това не са просто думи, тъй като за Стоун темата за майчинството е доста болезнена. През живота си актрисата е преживяла загубата на дете 9 пъти. Последната бременност се превърна в истински тест, в който Стоун отново загуби.

Според Шарън тогава обаждане от адвокат по осиновяване й помогна да повярва в чудо. За актрисата и вече бившия й съпруг Фил Бронстейн намериха момче, което се оказа „спасителен пояс“ в трудни житейски обстоятелства.

Така през 2000 г. Стоун стана майка за първи път. В интервю актрисата призна, че появата на бебето Роен е един от най-щастливите моменти в живота й: „От момента, в който го държах в ръцете си, бях възхитена. Цяла нощ седях до люлката му, само за да го гледам как спи.”

Когато момчето беше на 4 години, звездните родители се разведоха. За бившите съпрузи беше трудно да постигнат споразумение за съвместно попечителство, но проблемът беше решен успешно.

През 2005-2006 г. Стоун решава да осинови първо средния си син Леърд, а по-късно и най-малкия си Куин. Момчетата намериха истинско семейство и Стоун се убеди, че децата са подаръци от съдбата. С появата на по-малките си синове Шарън започна да се появява по-рядко на екраните, но това изобщо не я притесняваше: „Благодарна съм, че избрах майчинството и че не дадох предпочитание на Холивуд”, призна тя.

Стоун се опитва да не показва семейния си живот. Синовете само от време на време се появяват с майка си на филмови премиери. Тези снимки винаги излъчват усещане за топлина.

Свежите снимки на Шарън и най-малкия й син Куин са изпълнени със същото настроение. На снимката младежът и майка му се качват в черна кола. Изглежда, че ги очаква забавно, семейно пътуване. Куин е облечен доста смешно: спортни панталони, червена тениска и черна шапка - стандартен младежки уикенд образ.

Шарън е облечена по-стилно, но не това е важното. Изражението на лицето й привлича вниманието. Добротата, с която актрисата гледа детето си, не й позволява да остане безразлична.

Източник: day.ru