Емануела показа новия си мъж!

Чалга дивата Емануела се реши и показа новия си мъж. Нещо повече, тя натърти, че е щастлива като написа над фотото "Слънчево ми е". Самият кадър не показва изцяло гаджето й, а само ръката му, която е покрита с татуировки, както и с огромен часовник, изглеждащ доста скъпарски. Лицето му не се вижда, но по всичко личи, че е млад мъж, може би около нейните или по-малко дори години.

Ето го: Емануела навря новия си в очите на бившите! (виж още + СНИМКА)

С тази снимка и посланието на нея, Ема явно цели да натрие носовете на бившите си мъже и особено на Мартин Елвиса, с когото имаха нелицеприятен край. Помним как той влезе заради нея в Брадъра, но впоследствие Емануела го обвини, че го е направил само, за да си направи пиар по телевизора. Както и пред всички оповести, че Мартин е непоправим женкар, който си ляга с всяка срещната.

Нещо повече - щом разкара Елвиса, певицата започна често да се сеща за бащата на сина си Мити и да му прави публични четки. Тя не спираше да повтаря, че Митко Динев е и винаги ще бъде нейната голяма любов и че като мъж превъзхожда милиони пъти Мартин. Явно забрави как навремето го обвиняваше в тормоз.

Е, сега Емануела отново е запленена и се готви за нов романтичен етап в живота си. Това, което й пожелават близките обаче, е първо да изпита добре новия си, преди да реши и на него да му роди дете.