Новината за кризата на средната възраст, ударила Мустафа Карадайъ, се разнесе преди месец. Както знаем, бившият председател на ДПС стана за смях на дърти години като заряза вярната си съпруга и двете си пораснали дъщери и се лепна за фустата на по-младата Христина Атанасова. Последната е известна с това, че е амбициозна кариеристка, без грам умения, че и без особен ум в главата.

Е, тя обаче явно знае как да "расте" нагоре в йерархията и не пропусна да се пусне на Мустафата. А той, нали са му слаби ангелите, не само я оправи, ами и дете й направи.

За да не се резили в родното си Борино, където всички са настръхнали против него и защитават съпругата му, Карадайъ потърсил помощ от своя гуру Ахмед Доган. След куп молби, увещания, че и крокодилски сълзи, Сокола склонил да подслони Мустафата с новото му семейство в резиденцията си в Росенец.

Досега някои отричаха това твърдение, но вчера, при поредната среща на депутати с Доган в Росенец, доказателството лъсна. Снимките са повече от достатъчни - кой ще отиде при лидера по къси гащи?! Никой. А виждаме, обути в тях, и Доган, и Карадайъ, които очевидно заедно са пишат домакини на срещата.

И си живеят сговорно... четиримата.

Източник: Crimesbg.com