Любовта не може да се крие дълго, дори и ако се опитвате да го правите, защото сте публични личности. Още по-малко тогава... В това се увериха лично Благой Георгиев и Ивана Главчева, които са двойка от няколко месеца, но се правеха на ударени.

Влюбените първо се издадоха, че са заедно в Барселона като пътуването им бе в началото на юли. А днес те празнуват заедно рождения ден на дъщерята на Ванко 1, която стана на 21 години. Ивана е дори по-млада от младата бивша съпруга на Джизъса - Полина Спасова, с която се разведоха именно, защото Главчева му завъртя главата.

Ето ги влюбените гълъбчета: Ивана Главчева и Джизъса празнуват рождения й ден на остров Тасос! (СНИМКИ)

В момента двамата са на остров Тасос, като Благо е организирал парти изненада за любимата си на басейна, който е украсен с големи балони за празника й.

Ето ги влюбените гълъбчета: Ивана Главчева и Джизъса празнуват рождения й ден на остров Тасос! (СНИМКИ) - Снимка 2

Какво й е подарил остава в тайна засега, но това, че и Ивана е хлътнала по него се доказва от смелото решение, което е взела. На безименния пръст на дясната й ръка има нов татус, който е същият като този на Джизъса - кръст. Явно така Ивана показва чувствата и единението си с него.

Доколко сериозна и дълга ще бъде връзката им, засега никой не може да каже, защото любовта им е съвсем "прясна", а и с футболиста никога не се знае... Ще видим.