Есил Дюран разбуни духовете с изказването си!

Есил Дюран разбуни духовете с изказване за отношенията ни със Северна Македония. Певицата показа, че следи новините и не се вълнува само от мода и терапии за красота. Тя зачекна темата за македонците, защото преди години е пяла много там и е била свидетел как нашите народи се обичат истински.

"Македонците са били от най-добрата ми публика, те умираха за нас българите. И това бе съвсем естествено, ние също ги обичахме, два народа братски сме. Убедена съм, че за днешната омраза между страните ни са виновни само политиците, които разединяват и са готови братя да настроят един срещу друг, само заради някакви лични изгоди и интереси. Не бива да се поддаваме на това", казва Есил.

Преди дни тя навърши 53 години, но заяви, че се радва на остаряването, защото обича себе си и се чувства хубава, сбъдната, желана. "Ако жената няма любов към себе си, на колкото и да е, както и да изглежда, няма значение, никога няма да е наистина щастлива. Защото, за да те харесват другите, трябва първо ти да си уверена, да излъчваш себеуважение, да се обичаш. Да, поддържам се и не го крия, но това вътрешното е най-важно", казва Дюран.

Тя признава и, че е късметлийка да срещне не корав мъжкар или някакъв мачо, а мил и деликатен мъж, говорейки за съпруга си Борис. "Той е толкова лесен за обичане, просто не можеш иначе. И с всеки ден все повече благодаря, че съм го срещнала", радва се Есил.