Есил Дюран избухна гневно и с право!

Бясна в ефир избухна Есил Дюран днес. Певицата, която рядко може да бъде видяна гневна, този път побесня с право и дори отправи обвинение в предумишлено убийство. Става дума за плажа Камчия на северното ни Черноморие, където Есил и мъжът й ходят вече от десетилетия. Тази година отишли отново, само за да се натъкнат на безумието.

"Тук сме почивали винаги, идваме всяка година. Тази е ад! Изобщо няма да коментирам, че на плажа няма шезлонги и чадъри, това е като люлчина песен, в сравнение с умишления опит за убийство на хората. Не, не преувеличавам, защото на плажа спасители няма. Нито един. Хората са оставяни на произвола, а няколко давещи се бяха спасени от други плажуващи", разказва Есил.

Тя споделя, че всекидневно някой вика за помощ от водата, а наоколо хората се хвърлят да помагат. "Ами какво става ако случайно наблизо няма никой?! Какво става ако не го чуят или не го видят?! Всеки е на почивка тук, не е дошъл да следи случващото се в морето. Как може да няма един спасител, ей така - от кумова срама поне", беснее Дюран.

Тя смята, че хората са станали твърде апатични и че човешкият живот вече сякаш не интересува никого. А това именно е страшното, защото може да се случи на всеки подобна заплаха, на децата ни и на нас самите, алармира певицата.