Е, настана време - "Ергенът" започна. За ужас на зрителите обаче, които останаха втрещени от подбора на участничките тази година. Явно продуцентите имат за цел с всеки следващ сезон да вкарват в имението все по-неандерталски изглеждащи жени. Много от които са на по 20 години, а изглеждат над 35.

Защо ли - ами познайте?! Тлъсти джуки, силикони в пазвите, мощни задници, откровена лиготия и простотия - това видяха зрителите още през първия един час от предаването. Мацките слизаха от лимузините и всяка се представяше като най-готината, най-яката, най-вип и най-куин - да повърнеш чак...

Единствено русокоса стюардеса впечатли с естествена визия и това, че не си е направила маймунски джуки. Както и момиче, което влезе в предаването, дегизирана като гримьорка и шашна Александър Младенов, който я хареса още преди да узнае, че е сред участничките.

Завистта и злобата обаче започнаха да се намесват в отношенията между момичетата още от първите минути, а от анонса знаем, че много скоро ще стане страшен панаир - с обиди, крясъци, както си подобава на истински кокошарник. Ами... приятно ви гледане!

Източник: Crimesbg.com