Мелания Тръмп е устроила епичен скандал на Доналд Тръмп в имението им във Флорида и скоро няма да се появи публично с него. Съпругата на бившия президент на САЩ е била толкова ядосана, че в момента дори текат залози, дали няма да поиска развод. Засега няма изгледи това да се случи, но се говори, че Мелания е абсолютно бясна и няма да прости изцепките на бившия си съпруг.

Причина за скандалите е било въвличането на сина им Барън Тръмп в съдебния процес срещу Сторми Даниълс. Тръмп неволно въвлякъл сина си в историята и дори повикал репортери да заснемат дипломирането му в частно училище, за да покаже колко добър баща е.

"Мелания откачи след този гаф на Тръмп. Всички знаят колко много държи да осигури нормална и спокойна среда за Барън. Изявленията на Тръмп по адрес на Сторми Даниълс и още по-лошо - неговите опити да използва сина си, за да спечели обществена подкрепа я подлудиха. Мелания нарече ситуацията "позорна" и настоя Доналд да се разграничи от този случай.  Тя не прощава такива неща, няма да му прости и този път. Имаше невероятен скандал - тя крещя и вика по съпруга си, беше бясна. Няма да я видите до него в съдебната зала, но ще го подкрепи. Насаме, извън медийните прожектори, тя е скалата на която той да се облегне", казват още близки до двойката.

Междувременно делото срещу Тръмп в щата Ню Йорк започна и той седна на скамейката на обвиняемия. Говори се, че Тръмп е успял да сключи извънсъдебно споразумение с Даниълс, но главния прокурор на щата Летиция Джеймс се опита да го блокира, заявявайки "Искам Тръмп и ще получа Тръмп".

Предстои да видим как ще приключи скандалът и то в разгара на президентските избори в САЩ.