В социалните мрежи нафуканият младеж се хвали, че сам си купил колата като подарък за рождения ден. Друг е въпросът как младеж като Емрах Стораро, който има още жълто около устата, може да си позволи да даде 250 бона за подобно возило. След като клипчето попадна в социалните мрежи с обяснението, че малкият син на Тони Стораро сам си е доставил радост с подаръка си за 20-ия си рожден ден, потребители коментират как НАП не се самосезира по случая, като направи проверка откъде Емрах има такива доходи, за да си позволява такива автомобили. Припомняме, че през пролетта мургавият мачо бръмчеше с друга луксозна кола от марката Ауди.

Младият Емрах Стораро се изфука с клипчето в социалните мрежи, като на видеото беше заснет километража на колата, който при форса чукна 175 км в час – скорост недопустима дори за магистралите. Не е ясно обаче кой управлява колата и дари Емрах не е само автор на видеото, но не и шофьор на колата.

Емрах зарязал Теди Александрова заради нова кола, обещана от баща му Тони Стораро

Любопитен момент около този нов луксозен автомобил е свързан с начина на придобиването му. Докато Емрах твърди, че сам си е купил колата, злите езици съскат, че баща му Тони Стораро му бил купил автомобила, само и само да отвлече вниманието му от колежката им Теди Александрова. 10-ина години по-възрастната отракана мадама от Лом въобще не се нрави на семейството на Тони Стораро и нищо чудно Тони да е подарил колата на сина си Емрах с единственото условие да бие шута на тази изрусена опожарителка.

Източник: „Уикенд“