Страшен скандал, за пореден път, е избухнал между Тони Стораро и малкият му син Емрах Стораро, който от години се води като черната овца на фамилията, а и май му харесва. За разлика от батко си Фики Стораро, Емрах е вечно забъркан в скандали, в афери с бръмчалки, алкохол и какво ли не.

Помним, че той имаше дълга връзка с по-голямата от него певица Теди Александрова, на която обаче взе, че счупи носа и се разделиха. Още по времето на голямата им любов обаче, баща му Тони Стораро му бе заявил, че не иска Теди за снаха.

Емрах разяри Тони Стораро: Казах ти девствено момиче, а ти ми водиш поредната.... (ето коя е новата му - СНИМКИ)

"Ти можеш да ходиш с колкото си искаш жени. Мъж си, добре е да имаш опит, да си си поживял. Но за сватба и дума да не става. Пачи в къщата си не щем, момичето ти трябва и ще бъде девствено, както повеляват нашите традиции", отсякъл твърдо Тони.

Вместо да се съобрази с баща си обаче, преди ден Емрах пусна снимка с новата си изгора от яхта в морето. Само като я видял и като разбрал, че няма нищо общо с девственица, а е повече от отракано момиче, Стораро-старши се разпенил до небесата.

"Няма да позволя домът ми да се превърне на бардак. Щом ще живееш по този начин - вън! Оправяй се сам, издържай се сам, нито лев няма да искаш от мен", категоричен бил Тони Стораро.