Емил Каменов е правил какви ли не простотии във връзките си!

Гардът от Монтана Емил Каменов ще захване собствен бизнес. Мачото с татуировките ще го направи заедно със своя баща. В собственото си начинание ще вложи част от парите, които мускулягата спечели като фаворит в реалите шоуто „Къртицата”.

Припомняме, че от него Емо Каменов прибра малко над сто бона хонорар като победител. Той ще вложи в бизнес начинанието си и парите, които спечели като съквартирант в другото шоу – Биг Брадър Ол Старс. Емил Каменов вече окончателно се разделя с охранителната дейност и ще прави нещо свое, което засега грамадния гард все още пази в тайна.

[caption id="attachment_434258" align="alignright" width="300"]Емил Каменов Емил Каменов набил гаджето си барабар с родителите й[/caption]

Емо Каменов заяви в предаването на Милен Цветков „Часът на Милен Цветков”, че е готов за семейство и желае да си има свое дете. Огромният мъж разказа, че е щял да стане баща преди десет годиkr, но обстоятелствата не са били на негова страна. Тогавашната му приятелка, към която той изпитвал топли чувства забременяла, но махнала доброволно плода си. След ако разбрал това, Емил буквално побеснял. Бащата на момичето му се нахвърлил с грозни думи и нецензурни приказки.

Това още повече вбесило грамадата и той се нахвърлил върху нея и родителите й, като ги натръшкал на пода. Тази негова реакция предизвикала ответната от страна на родителите на бившото му гадже и те извикали полиция. Така, с органите на реда приключила и връзката между двамата.

В Къщата на Биг Брадър Ол Старс обаче Емо Каменов каза, че още изпитва топли чувства към бившата си приятелка. Но животът си тече е и сега си има ново момиче, което обича много. Двамата вече живеят заедно и възнамеряват скоро официално да си кажат заветното „да”. Емо Каменов каза още, че иска дете от приятелката си Гери, с която живеят двамата във Варна.

Емо Каменов каза също, че засега ще запази в тайна датата на сватбата. Мечтата на двамата да е семпла и да бъдат поканени на нея само най-близките им приятели и роднините, разбира се.