Емо Каменов се промени коренно след като откри новата си любов в лицето на Гери!

Емо Каменов коренно се е променил след като вече е с приятелката си Гери. Огромният гард от Монтана, който беше един от най-конфликтните и вулгарни съквартиранти от Биг Брадър Ол Старс е станал мек като перце. Любовта го е променила до неузнаваемост, шушукат столични бръмчалки. Промяната се видя още щом той бе нареден с останалите съквартиранти и гости на шоуто след края на Биг Брадър.

[caption id="attachment_433715" align="alignright" width="300"]Емо Каменов Емо Каменов се размекна тотално от любовта си към Гери[/caption]

Мускулестият исполин, който се държеше безцеремонно с жените в къщата и непрекъснато ръсеше пиперни по повод и без повод, беше кротък като агънце и не преставаше нежно да гали гаджето си. Гери също му отвръщаше, като непрекъснато се гушкаше в огромния охранител. Татуираният гард не спря през цялото време нежно да гали ръката на своята половинка, а в очите му се четеше букет от нежност и обич.

По време на рекламите съквартиранта от Големия брат също се проявяваше като грижовен и влюбен мъж. Той нежно придържаше якето на гаджето си, докато тя го облича и я придружаваше навън, където тя си палеше цигарата.

Емо Каменов далеч не е това, за което се показа, когато прекрачи прага на Къщата на Биг Брадър. Той буквално изплаши останалите в Къщата на Големия брат не само с внушителната си визия, но и с признанията, че е побойник и рядко отказва физическа саморазправа. Емо Каменов в изблик на откровеност разказа, че в момента се среща с приятно и добро момиче, но още не може да забрави бившата си приятелка, която му е разбила сърцето.

„Опитвам се да я забравя, но болката си остава. Тази жена беше най-голямата ми любов досега”, откровеничеше огромния мъж и така разкриваше нежна и ранима душа. Но явно времето си е казало тежката дума и той наистина вече я е забравил. Щом така нежно, внимателно и грижовно се отнася към момичето, което заяви, че възнамерява скоро да направи своя законна половинка.