Рапърът разкрива, че с удоволствие би създал съвместен албум с 50 Cent.

Изпълнителят на "Just Lose It" отговори на слуховете, че в момента работи по албум с "най-добрия си приятел" и дългогодишен сътрудник 50 Cent - с истинско име Къртис Джаксън. Докато говореше по радиостанцията си SiriusXM "Shade 45", Еминем сподели: "Работя върху нещо малко", намеквайки за нова музика.

В отговор на слуховете за съвместен албум с рапъра  Еминем заяви: "Не знам откъде идва това, но е лудост. Толкова много се опитвам да го накарам да направи нов албум. Имаме нужда от още един албум на 50 Cent, наистина много."

Той продължи: "50 е на гребена на вълната в момента. От началото на турнето той е в подем. Казах му, че от каквото и да се нуждае, аз съм насреща. Но това би било лудост - албум с мен и него."

Приятелството на рапърите датира от началото на 00-те години, когато 50 е привлечен към звукозаписната компания на Еминем, Shady Records, заедно с Interscope и Aftermath Entertainment на д-р Дре. Преди да подпише с Shady Records, рапърът от Ню Йорк е изхвърлен от предишния си лейбъл Columbia и е поставен в черния списък на индустрията. Всички тези трудности подготвят почвата за неговия признат от критиката дебют от 2003 г. "Get Rich Or Die ryin".

Източник: .nme.com