Дъщерята на Еминем – Хейли Джейд Скот, се омъжи за дългогодишния си партньор Евън Макклинток на красива церемония, на която присъстваха звезди като Д-р Дре и Фифти Сент.

„Не можехме да мечтаем за по-хубаво тържество. Бяха пролети толкова много сълзи от щастие, смях и усмивки и се чувстваше толкова много любов. Евън и аз сме благодарни на цулото семейство и приятелите, които пътуваха, за да ни подкрепят и да бъдат част от тази нова глава от живота ни като съпруг и съпруга“ – написа Хейли към сватбените си снимки.

Според информацията церемонията се е провела в Мичиган. Еминем и дъщеря му са споделили специален танц с гостите. Майката на булгата обаче не присъства, а слуховете твърдят, че е в психиатрична клиника.

Млади се запознават, докато учат в Мичиганския държавен университет през 2016 г., където дъщерята на Еминем изучаваше психология, е Евън – икономика. Тя стана инфлуенсър и водеща на подкаст, както и актриса, докато новият й съпруг работи като изпълнителен директор на фирма. Двамата се сгодиха през февруари, миналата година. Еминем е щастлив да стане и дядо – личи от сватбените снимки.

Хейли е единствената биологична дъщеря на Еминем, като той се грижи и за още две осиновени момичета.

Източник: „Уикенд“