Трепереща и със сълзи в очите Емилия разкри истина, която се е превърнала за нея в огромен кошмар. Певицата направи това в ефир като обясни, че до момента не е имала смелост да говори по темата. Макар и отминала, тя все още е болезнена за нея, защото за известен период от време сякаш решавала съдбата й.

Става дума за това, че когато се събрали с Жорж Башур, лекарите й казали, че няма да може да му роди дете. Обяснили й, че повече няма да успее да ражда, но да бъде доволна, защото има вече две деца - знаем, че те са от първия й мъж Коко Динев.

За Емилия това било огромен срив, защото се бояла връзката й с Башур да не приключи, а тя е луда по него. За късмет, сякаш станало чудо и един ден тя разбрала, че е бременна с дъщеричката им Жоржина.

На Башур се спрягат много връзки, в това число дори и с колежката на Емилия - щурата Емануела. Но тя самата никога не е давала индикации за това. Освен нея, Жорж е бил и с бившата миска Галена Димова, а рускинята Екатерина Николаевна е майка на децата му и негова бивша съпруга.

Мнозина шушукат, че той едва ли се е кротнал дотам, че да стои верен на Емилия, но предполагат, че тя леко си затваря очите. "С Коко Динев го правеше години наред, защо да не го прави и с Башур?! Още повече, като този може би е далеч по-внимателен и дискретен", коментират в нета.

Източник: Блиц