Американският модел продължава да избира провокативни  тоалети за изявите си. Днес тя реши смело да покаже  бедрата си, с което осезаемо изнерви мъжете в Ню Йорк.

Емили Ратайковски се пусна без панталон (Облече широк пуловер и обу високи ботуши, а гащите забрави вкъщи – Снимки)

Емили Ратайковски продължава да потвърждава статуса си на най-дръзката нюйоркчанка, като периодично се състезава за тази титла само с Ирина Шейк. За новата си изява феминистката и модел избра смел тоалет: облече червен пуловер върху бикините си, но реши да остави панталоните си у дома. Откровената визия беше допълнена от високи ботуши и чанта тип багет.

Емили Ратайковски се пусна без панталон (Облече широк пуловер и обу високи ботуши, а гащите забрави вкъщи – Снимки) - Снимка 2

Слуховете, които се  носят са, че Емили все още трудно преживява раздялата с годеника си и баща на бебето. Припомняме, че Ратайковски се раздели със Себастиан Беър-МакКлард през 2022 г. заради системната му изневяра. Трудно е да се повярва, но бизнесменът изневери на съпругата си, която е почти основният активист за правата на жените за себеизразяване в сексуалността. Известно е, че Емили не му прости, въпреки факта, че той молеше за помирение.

Емили Ратайковски се пусна без панталон (Облече широк пуловер и обу високи ботуши, а гащите забрави вкъщи – Снимки) - Снимка 3

Любимият й я помоли да му даде втори шанс. Но това няма да се случи, защото Емили направи свое собствено разследване  и разбра още по-гадни неща, които Себастиян е вършил зад гърба й.

Източник: wday.ru