Емил Кошлуков хвърли в шок с поста си в мрежата!

След световния скандал с актьора Лиъм Нийсън и обвиненията в расизъм, Емил Кошлуков взриви мрежата. Програмният директор на БНТ хвърли в размисъл стотици и то по типичния си иронично-саркастичен начин. Струва си да се замислим: [caption id="attachment_581481" align="aligncenter" width="300"]Емил Кошлуков Емил Кошлуков с нова порция бисери в мрежата[/caption]

"Признанието на Лиъм Нийсън ми даде кураж да споделя и аз своите грешки. Не чак от детската градина като в Швеция, но пак като млад аз съм бил полово неутрален, даже няколко пъти.

Хем напълно безпросветно, без Истанбулска конвенция и експерти по джендъри. Щото в онова мрачно време нямаше още това ново познание, да ме прощава Стойчо Керев. Достатъчно беше да изльока човек бутилка долен алкохол и се неутрализира полово, джендърът му се смалява и почти изчезва. А обществото тогава беше нетолерантно, пълно с омраза общество си беше. Направо ставаше обществото, слагаше си бикините и сутиена и те загърбваше, остракиран си оставаш. И това е, стигматизираше ни обществото, разказваше и на други общества за твоя полов тотален неутралитет и ходи обяснявай, че тази временна джендърова обърквация е тъжен резултат от органична химия. Утвърдените полови стереотипи бяха неумолими, отнемаше маса подаръци и вечери в скъпи ресторанти, докато някое общество се съгласеше да те приеме, ти вече внимаваш и не бухаш бренди Златна котва, та после да не изпаднеш пак в неутралитет. Сега е много по-лесно, съвсем различно е вече, либерално. Сега обществото те кани, пише ти смс-и, даже е склонно да даде и вечеря, а ти се надуваш и викаш аз не мога така, за мен сексът не е всичко, днес няма да успея...абе съвсем друго си е! Сега един път седмично да ти е наред джендърът, обществото е готово да търпи. И да се надява", избухна Емил Кошлуков.