За резил и смях на цял народ, че и на уличните кучета и котки, станаха Емануела и бившият й Мартин Николов - Елвиса. Знаем, че той участваше в "Игри на волята", където бе уреден от самата певица. Тя пък го изпрати в предаването с повече от мили чувства и уверение колко е готин.

Емануела за Елвиса: Параноиден шизофреник и голтак е, за мъж не става! (а тя що диреше толкова време с него?!)

Хм... Елвиса обаче "опъна" дашната Денислава Велкова в "Игрите" и явно Еми си обърна мнението, макар да твърдеше, че са скъсали отдавна и нямат връзка. Преди ден тя изригна публично в нета, което е дори повече от това да го изрече в ефир, и направи Мартин на нищо! В постовете, които сами ще прочетете, тя го нарича параноиден шизофреник, голтак, алкохолик, използвач, некадърник и откровен тъпанар ако щете, който не става за нищо.

Емануела за Елвиса: Параноиден шизофреник и голтак е, за мъж не става! (а тя що диреше толкова време с него?!) - Снимка 2

Стана ясно от думите й, че Мартин Николов няма нищо общо със собствеността на ресторантите, които твърди, че стопанисва, а те се държали от съвсем други хора. "И слава Богу, защото досега да са фалирали отдавна. Този човечец не може нищо да работи, некадърен е във всяко отношение и дори си заложи апартамента, за да добиел част от заведение, смешник", сипе огън, че и жупел певицата.

Емануела за Елвиса: Параноиден шизофреник и голтак е, за мъж не става! (а тя що диреше толкова време с него?!) - Снимка 3

Сами ще прочетете останалото от чата, но мнозина я попитаха едно - за Мартин е ясно, че е лузър и куха надувка. Но какво е правила тя с него през цялото това време?!

Емануела за Елвиса: Параноиден шизофреник и голтак е, за мъж не става! (а тя що диреше толкова време с него?!) - Снимка 4

"Доста дълга ви беше връзката, ако не помниш?! Тогава Елвиса не беше ли същия, или изведнъж рязко се трансформира?!", подкачиха я в нета.

Източник: Crimesbg.com