В клипа към дуетната песен с диджей Дамян „Окадар“, обонятелният орган на Емануела, изглежда още по-скъсен. Певицата не е споделяла да се е подлагала отново на ринопластика в скоро време, макар преди 3 години да се показа в компанията на турски хирург. Смята се, че именно той е променил формата на носа й, наподобявайки този на Камелия.

 

И това далеч не е единственото общо между двете. В клипа към дуетната й песен, Емануела повтори прическа на колежката си отпреди 23 години – руса коса на дълги вълни, с каквато Камелия се появи във видеото към хита си „Къде си ти“. Навремето тази визия бе емблематична за нея.

Единствената разлика между новата визия на Емануела, повтаряща тази на Камелия отпреди повече от двадесетилетие е, че косата на певицата с изумрудени очи е по-къса. А и в началото на клипа един по-дълъг кичур виси между очите й, сякаш провокирайки някой да го върне на мястото му.

 

Разликата все още е главно в носовете им, но не към днешна дата, а в миналото. Ако Камелия си бе направила ринопластиката още през 2001 г., когато залагаше на дълга руса коса на вълни, след скорошната премиера на клипа на Емануела, двете щяха да са трудно различими.

Източник: Уикенд