Преди около две седмици Емануела предизвика взрив в мрежата като надълго и нашироко, повече от обстоятелствено, написа подробности за нрава, ума и качествата на бившия си Мартин Николов - Елвиса.

Емито изписа страници, като мнозина се зачудиха защо отделя толкова време на един, когото уж нарича лузър, който бил шизофреник по думите й, който не ставал за нищо и ако не били мама и тате, досега да е на улицата... И още, и така нататък...

Емануела на успокоителни, Елвиса отива на финал! Зрителите: Нали беше слабак бе, Еми?! Или яко ревнуваш! (виж как я захапаха)

Е, този път обаче Емануела не позна и обърка. Тя очакваше, че Елвиса ще си замине от "Игри на волята" рано-рано, за да може да му се присмее, но той остана. И утре отива директно на финал, след като изпрати вкъщи въртиопашката Денислава Велкова.

И не само това - Елвиса е безспорен любимец на зрителите на предаването, които заливат мрежата с коментари и възторзи колко е умен и находчив, че и издръжлив. Както знаем, Мартин не се отказа и продължи битката с Денислава, въпреки че направи тежка контузия, която е и реална заплаха за здравето му.

"Видя се кой е истински пич и коя е лъжкинята и злобарката, която се пука от завист и ревност, че Мартин вече не е с нея и не я иска. Емануелче, примири се и се скрий!", "хранят" я масово в нета.

Източник: Crimesbg.com