Емануела купи два апартамента!

С цели два нови апартамента е попълнила богатството си фолкпевицата Емануела. Тя е броила за тях над 400 000 лв., като и двата се намират в столичния квартал „Манастирски ливади“. [caption id="attachment_634142" align="aligncenter" width="223"]Емануела Емануела си купи две жилища кеш[/caption]

Последната й сделка е от 22 май 2020 г. Тя е с водеща компания за недвижими имоти за апартамент от 118 кв. м., находящ се на четвъртия етаж в затворен комплекс. Към него има и 27 кв. м. гараж и за всичко изпълнителката на „Нотариално заверен“ е дала 188 150 лв.

Половин година по-рано, през ноември 2019 г., тя си е напазарувала още едно жилище в квартала, като го е купила лично от 68-годишна жена. Имотът се намира на втори надпартерен етаж и включва гаражна клетка от 14 кв. м. и 55 кв. м. мазе. Всичко това е излязло на Емануела общо 254 257 лв. С два нови апартамента на същата обща стойност (446 701 лв.) може да се похвали и актьорът Асен Блатечки. Докато певицата ги е платила кеш, той е изтеглил голям кредит през декември 2019 г. Жилищата са едно над друго на втория и третия етаж в стара кооперация в центъра на София и са по 252 кв. м. На техните адреси са регистрирани двете фирми на досегашните собственици – едната за консултации по управление и стопанска дейност, а другата за услуги, свързани с горското стопанство и дърводобива.

В тях актьорът ще живее с моделката и актриса Диляна Попова, която го дари със син Борил през септември 2014 г. Самата тя пуска снимки и видеа в профилите си в социалните мрежи, които са запечатали части от ремонта на дома им.

След „Стъклен дом“, където се залюбиха, двамата се снимаха за сефте и в игрален филм, посветен на банкера Буров. Премиерата му беше дни преди да обявят извънредното положение, а най-вероятно от приходите от него Асен е разчитал да погасява вноските. Колегата му Захари Бахаров пък е купил жилището на баба си Бонка Бахарова, която през март е отпразнувала 90-годишния си юбилей. Това се е случило само преди дни – на празника на детето 1 юни 2020 г. Мафиотът Иво Андонов от „Под прикритие“ е станал собственик на 9/12-и части от апартамента от 60 кв. м. в столичния квартал „Борово“ срещу сумата от 31 768 лв. Баба Бахарова си е запазила доживотното право на ползване на имота.

Наскоро се оказа, че дядо на звездата е и 82-годишният Стефан Бахаров - най-възрастният активен колоездач у нас. Той е първи братовчед на дядо Захари, на когото е кръстен водещият на Националната лотария. Брат му Явор Бахаров пък наскоро му е гостувал в Сливен покрай един от гастролите му в театъра.

Източник: Телеграф