Емануела стана студентка по екология

В студиото на "Тази неделя" гостува една от най-популярните жени в България и една от най-работещите певици в попфолка - Емануела. Смятана е за Кралицата на провокацията, но и за Булката беглец. Сега поп фолк изпълнителката сподели, че е станала студентка по екология. "Предпочитам да уча, отколкото да си губя времето по кафета", заяви Емануела.

Учене

"По времето на карантината нямаше какво да се прави, изпадаш в едно безделие и безсмислие. Иска ти се нещо да правиш, все пак ние сме много дейни в нашата професия, а аз обичам да уча", сподели Емануела какво я е подтикнало да стане студентка по екология.

Медицина, а не музика

Родителите на певицата са искали тя да следва медицина, а не да се занимава с музика. "За родителите ми беше тема табу. Имаше период, в който не ми говориха, защото съм избрала да стана певица", каза Емануела, която решава да им докаже, че и с нейната професия човек може да е успешен.

Неприлични предложения

Певицата споделя, че не е имала проблем с неприлични предложения от мъже покрай професията й - за нея не е трудно да ги отрязва. "Аз говоря много и мъжете ги е страх да ме заговарят, ако флиртуват с мен, е отдалече", каза Емануела.

За мъжа до нея

Според Емануела хората на изкуството винаги са самотни и всеки има своята лудост, но признава, че от скоро до себе си има мъж. "Човекът, който е в сърцето ми, има изключително чувство за хумор и за да избягам от клишетата, ще кажа, че когато му кажа "Обичам те", той ми отвръща с: "Ядох, да", сподели изпълнителката.

За жълтите медии

Преди социалните мрежи хората са залагали много на жълтите медии като източник на информация за известните личности в България, смята певицата. Самата Емануела споделя, че заедно със семейството й често са се смеели на нелепи новини, публикувани за нея в тези издания, предават от ladyzone.bg. "Аз не съм много материален човек. И с 2, и с 200 може да се живее. Най-щастливите ми години са били, когато не съм имала много", каза певицата. Споделя, че и тя като всяка жена обича да пазарува в скъпи магазини, но не смята, че това е най-важното в живота. [caption id="attachment_692739" align="aligncenter" width="264"]Емануела открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм Емануела открехна завесата около личния си живот сн. Инстаграм[/caption] "Семейството и децата са най-важното за мен, кариерата може да почака", казва Емануела, която е родила големият си син едва на 18 години.