Мястото на действието е летището в Манчестър, където се разминаха футболният отбор на „Сити“ с попзвездата Елтън Джон, който си заминаваше след концерт. Рандевуто неочаквано се оказа на първите страници на британските таблоиди.

Кое предизвика сензацията?

Причината е, че рок динозавърът не можа да се въздържи и хвана за члена младия полузащитник на „Сити“ и национал Фил Фодън. Ритнитопковецът пък хич не се посвени да се похвали за случката и дори изрази радост от честта, която похотливият хомо му е оказал, опипвайки го за чатала. За това свидетелстват няколко селфита, както и самопризнанията на футболистът, че членът му бил опипан не от кой да е, а от самият сър Елтън Джон!

„Каза ми: „Ей, момче, за да печелиш купи, трябва да имаш истински топки. Я да проверя...“ И ме хвана за чатала“ – разказа през смях спортистът.

След което Елтън му казал: „Браво, добре си! Аз имам опит и мога да преценя!“.

Музикантът не спрял дотук и допълнил: „Браво, предстоят ти още много трофеи. Имаш по-големи топки от Пол Гаскойн“.

Елтън Джон стисна нежен футболист за „скоростния лост“

Фодън хич не се почувствал засегнат от сцената, а дори дава вид, че е останал доволен.

Футболистът добавя, че няма съмнения за ориентацията си, тъй като на 21 години бил станал баща вече 2 пъти. Инцидентът обаче повдига въпроса как се отнасял Елтън Джон към футболистите си, когато беше президент на „Уотфорд“. Дали и тогава ги е инспектирал по същия начин?

Източник: „Уикенд“