Сър Елтън Джон се беше зарекъл да смекчи екстравагантното си чувство за мода, тъй като вече е на възраст, в която бляскавите тоалети не му подхождат. Изпълнителят на хита „Рокет мен“ е известен с чудатите костюми, с които се е появявал на сцената през дългата си кариера.

Ексцентричният сър обаче не остана верен на обещанието си и се появи на фотос с колежката си Джони Мичъл, облечен като абсолютен идиот. Елтън се изтупа в домашен халат и се окичи по деколтето с огърлие, по-подходящо за покойната му приятелка Кралица Елизабет Втора.

Облеклото на певеца предизвика хиляди подигравки и критични коментари, а мнозина сравняват предната част на халата с покривало за кола или по-скоро циганска каруца. Джони Мичъл не остана по-назад и също добави към модния гаф с ужасна рокля.

„Приличат на две смахнати бабички“ – коментират хората в социалните мрежи.

Елтън Джон се накипри като смахната бабичка

А само преди година Елтън Джон каза следното в свое тв интервю: „“Вече прехвърлих 70-те и избягвам да нося ярки дрехи, както досега. Винаги ми е харесвало да се обличам по-различно от останалите, но мисля, че вече е настъпил моментът това да се промени“.

Е, явно още не е настъпил този момент...

Източник: „Уикенд“