Актрисата и бивша моделка Елизабет Хърли отново показа, че е в страхотна форма дори и на 50+. Явно дамата си дава ясна сметка за това, тъй като не спира да бълва кадър след кадър, истинска радост за мъжките очи. Красавицата серийно публикува фотоси с доста оскъдно облекло, ако го има въобще...

Самата актриса признава, че прави това, защото си търси половинка. Елизабет Хърли беше женена за бизнесмена с индийски произход Арун Наяр между 2007 и 2011 година.

Последната еротична порция, Елизабет ни сервира само преди няколко дни. На нея звездата позира дибидюс, прикривайки прелестите си с плюшена възглавница. От снимката става ясно, че акрисата, която е и бивша моделка, знае как да позира пред камера. Предизвикателната й визия се допълва от свободно падаща коса и лек опушен грим.

Преди броени дни красавицата сподели кратко видео с откъс от хитовия филм „Остин Пауърс“. С жеста Елизабет Хърли отдаде почит към музиканта и композитор Бърт Бакарак, който наскоро почина на преклонна възраст.

Елизабет Хърли съблазнява и на 50 плюс

Малко преди това Хърли истински зарадва феновете си, като публикува снимки по бански, с които показа, че една красива и поддържана жена не е за изхвърляне дори и на 50 плюс.

Източник: „Уикенд“