Елизабет Хърли притежава собствена линия бански костюми, които рекламира сама. И защо пък не – трудно ще намери по-привлекателен модел, макар идната пролет да закръгля достолепните 60 години. Този уикенд британската моделка и актриса зарадва милионите си фенове в разголена фотосесия в бял бански, който едва прикрива забележителните й прелести. Автор на снимките, както обикновено, е синът й Деймиън, който е прохождащ режисьор.

Само преди месеци беше премиерата на дебютния му филм „Строго поверително“, в който участва и майка му. Елизабет Хърли разказва, че не се е притеснявала от горещите сцени, снимани под ръководството на Деймиън Хърли.

Актрисата влиза в главната роля на Лили в „Strictly Confidential“ („Строго поверително“), която е богата жена, чиято дъщеря е удавена в близост до семейния дом на Карибските острови.

Таблоидите, разбира се, се интересуват от тайната за младежкия й вид. Хърли захранва любопитнството им, като споделя простичка рецепта – внимава какво яде и се пази от слънцето. Спортът й се изчерпва с работа в градината и чистене на огромната й къща с 13 спални.

„Винаги нося грим, тъй като никога не съм виждала смисъл в това да не изглеждаш по най-добрия начин“ – коментира моделката.

Източник: „Уикенд“